AKTUELNO

Totalni obrt, Ermina je zbog Gagija ušla u rijaliti!

Jasmina Čolak tvrdi da ne može da postoji prijateljstvo između muškarca i žene, tačnije bliski kontakt a da u tom odnosu ne postoji emocija. Benetova majka aludira na odnos između Gagija Đoganija i Ermine Pašović između kojih, prema njenom mišljenju, postoji nešto više od prijateljstva, što oboje žele da prikriju.

Moje mišljenje je takvo, ja mogu da imam prijatelja, ali ne i da se svaki dan čujemo, ne možeš nekom verovati, ti oćeš sad da izigravaš detektiva? O čemu se tu radi? Po njenim odogovorima sve je jasno kao dan. Ti se sad igraš rijalitija, ti sebe kanališ, ispod nivoa mora, ja to ne mogu da shvatim. Ljudi ulaze u vezu da im ispliva priča u prvi plan, a ne kad vi izađete da se sklanja program zbog vas, počinjem da sumnjam da ste se nešto dogovorili. Ja sam ti rekla šta je ona rekla - rekla je Jasmina Banetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je stalo do nje, i žao mi je nje, krivo mi je, ne mogu da verujem da je to osoba kojoj sam ja verovao, ispala je da me slagala, čemu te laži... Ja sam mislio da će priznati da ne bi lagala. Ona kaže da mi lažemo, da si ti došla ovde da lažeš. Ja verujem da sam se svideo njoj, ali da ona posle 20 dana ostavi sve zbog mene, to je čudno - odgovorio je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je stalo, ona da želi ona bi bila sa Gagijem, ja garantujem da ona Baneta voli, e sad da li je to zasluženo... Ona je otpisala Gagija, on je posle molio. plakao za njom da se pomire, pričao je da je voli, njemu je stalo do nje. Ona ili je bolesnik ili... - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: J.R.

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

'