AKTUELNO

Uporedio je i Stanijinu ljubav sa emocijama Grgurićeve.

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Vladimira Tomovića, a bilo je u vezi sa tajnim zadatakom Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć si Ivu tešio da ne plače, video si koliko je slomljena, da je ljubila njegovu (Karićevu) majicu, da li ti je bilo krivo što Stanija nije pokazala svoja osećanja, kada si ti bio izbačen? Da li sada sumnjaš u ljubav Ive prema Stefanu? - glasilo je pitanje.
Ne sumnjam, ja sam bio ubeđen, Stefan Karić koga ja znam ovde, ne izlazi iz rijalitija kao p*zda, znao sam da on nije izašao. Janjušu sam rekao da ne bi brinuo, Ivani Šopić, zbog toga sam im rekao, Ivi nisam hteo da kažem. Nije da sam hteo da je testiram, nego sam hteo da vidim reakciju. Video sam da je skrhana, jecala je, bilo je tužno gledati je. Ne bi bilo to - to da sam rekao. Ne mogu da je poredim sa Stanijom, prošle godine sam ja bio kriv, ona je imala priliku da se bori za čoveka, ali je ona drugačije pokazala. Uz Lepog Miću i još nekoliko zadrugara, borila se za mene neko vreme, ne mogu da kažem da nije, nije ni ona mogla da zna, ja nju razumem. Ivi svaka čast, sinoć je sve bilo kako treba - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Tomovićem sve. Iva je danas pogrešno protumačila jednu moju rečenicu, bila sam u fazonu da ni Iva ne histeriše, šta Tara ima... - rekla je Ivana Šopić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'