AKTUELNO

Jasmina ispričala o poruci koju je dobila od jednog zadrugara o Ermininoj trudnoći!

Naredno pitanje voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je za Erminu Pašović, a zadrugarka je trebalo da objasni zbog čega nije rekla svom dečku Banetu Čolaku, da je prekinula svaki kontakt sa njegovom majkom, Jasminom Čolak, koja je od danas zajedno sa njima na imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo kada je Mina rekla, to je trajalo nekoliko dana, gde sam ja pisala Ivani, vezano za Benetov rođendan, gde sam se predstavila kao njegova drugarica iz Beča. Ona je zvala Jasminu, koja je mene zvala i pitala me da li i dalje planiram da se krijem. Ja sam to skrinšotovala i poslala da se uopšte nisam predstavila kao njegova devojka - odgovorila je Ermina, a onda se uključila i Jasmina.
Da li je to tri ili šest dana, to je nebitno. Ona je samo pratila rijaliti i bila fan, ona je verovatno smatrala da je to lako, međutim, ja sam joj i tada govorila, pred njegov ulazak, da je teško gledati iz fotelje, kao i meni kao majci. Šta je mene iziritiralo? Za dve sezone ove, nikad nisam poslala po nekom učesniku poruku, ja sam preokupirana svojim poslom, ovo je njegov posao - pričala je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Ermina imala ljubavnu priču sa Gagijem, u to ne ulazim, tvrdi se i da je on bio zaljubljen u nju, ona je imala priliku da se deset puta bolje reklamira preko Gagija. Moj zaključak je da se Gagiju dopada Ermina, ali isto tako mislim da se njoj sviđa Bane - dodao je Lazar Čolić Zola.
Kada je Ermina ovde izjavila da je ona bila trudna i da je Bane Ivani rekao, pitali su ga, on je rekao da nema pojma. Ivana je sigurno istinu rekla tada, da on to njoj nije rekao, pustio sam da vidim da li će se upetljati u svoje laži - tvrdio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da je to celokupno, na celu situaciju - branio se Čolak.
Opet pokušavaš da se izvučeš iz svojih laži - vikao je Đedović.
Niko mi nije rekao da ću postati baka - dodala je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko je napisao Jasmini poruku da kaže Ermini da podhitno uđe u rijaliti, da mu je mnogo teško, ja sam se čula onda sa Jasminom, ona je mene pitala da li sme da zna o čemu se radi, ja sam rekla da sam trudna, ali da sam izgubila dete - govorila je Pašović.
Ovo je delimično istina! Dešava se da meni posle te poruke, dobila sam tu poruku, neko ko je izašao iz rijalitija. Ja sam je nazvala i pitala sam je da li bi ušla u rijaliti, posle sam je pitala o poruci koju sam dobila i onda mi je rekla da je dobila spontani i sa te teme se prešlo, nikada mi ranije nije rekla da je u drugom stanju - tvrdila je Banetova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'