AKTUELNO

Zadrugar do detalje prokomentarisao odnos sa Dragojevićkom.

Veliki šok u emisiji "Pitanja gledalaca" izvavalo je pitanje upućeno Dalili Dragojević, koje je aludiralo da rijaliti takmičarka treće sezone rijalitija "Zadruga" gaji emocije prema Vladimiru Tomoviću. Tvrdnje gledalaca bi bile sasvim opravdane da Dragojevićka nije u dvogodišnjem braku sa Dejanom Dragojevićem.

Tomović je u izolaciji prokomentarisao odnos sa Dalilom.

Foto: TV Pink Printscreen

Te večeri sam u intervjuu kod Ognjena da između Dalile i mene postoji posebna energija. Te noći sam imao poziv, ona prilazi i donosi mi pare, sutradan kada je postala vođa, dala mi je najveći budžet. Dakle, ne pričamo ali mi daje pare i najveći budžet kada ne pričamo - objasnio je Vladimir.
Kad ti sam ne znam šta objasniš vaš odnos, možeš da zamisliš kako tek gledaoci. Tu ima gomila nedostataka u smislu priče o tome - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su se osvnruli na situacije kada su Tomović i Dalila prodvodili zajedno.

Da je trebalo nešto da se desi, desilo bi se tada. Moraš da razmišljaš o tome kako zvuči napolju kada kažeš da među vama postoji posebna energija, ljudi mogu pogrešno da shvate - zaključila je Karan.
Kada sam ja ispao, ja sam svake srede naručivali pesmu: "Ej, dragi, dragi". Ona je svake srede naručivala tu pesmu za mene, verovatno iz poštovanja - rekao je Tomović.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

'