AKTUELNO

Ljubila se sa Gagijem na Čolakove oči!

Ermina Pašović i Bane Čolak nastavili su žustru raspravu o svom odnosu. Prebacujući joj dodire koje je razmenjivala sa Gagijem, Bane je pokušao da dokaže da Ermina nema poštovanja prema njemu, onoliko koliko on ima prema njoj.

Ona je meni rekla da je ušla zbog mene. Ja ne mogu da budem sa osobom koja mi je radila iza leđa. Ona je grlila Đoganija posle svega. Ja joj kažem opet se grliš sa njim, a ona se naljuti na mene? Ona ceo dan ne priča sa mnom, okreće mi leđa u krevetu. Kada je pitam da pričamo, kaže ona ne pada mi na pamet, ja za njena sr*nja prelazim preko nekih stvari. Možda je normalno da razmenjuje nežnosti sa drugim muškarcem, a možda ja to nisam dobro video? Ti si mi rekla da ništa nisi rekla Gagiju da si ušla zbog njega, onda je ušla moja majka i rekla da si rekla to. Ti nemaš poštovanja prema meni, a ti ga nemaš - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja šta god uradim to ne valja, ja sam reagovala kada me je poljubio Gagi, a on mi je rekao da je trebalo da odbijem. Da me Gagi zanima, bila bih pre ulaska u rijaliti sa njim. Ja sam njemu prebacila milion stvari, ali to je jače od mene - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: J.R.

#Ermina Pašović i Bane Čolak

#Lepi Mića

'