AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta sluša!

U Beloj kući su se uzburkale strasti među pojedinim zadrugarima, a naročito zbog ljubavnog trougla koji je nastao između Gagija Đoganija, Ermine Pašović i Baneta Čolaka.

Za stolom je u toku emisije ,,Gledanje snimaka" pušten klip razgovora Baneta sa njegovom majkom Jasminom Čolak u kojem je ona ispričala sve šta je Ermina radila njemu iza leđa.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ponovo je došlo do žestoke rasprave, jer je Jasmina imala niz negativnih komentara na račun njenog fizičkog izgleda.

Ako sam ja prosta, šta ste vi?! Ovo je dno dna! Da vi tako pričate o mom sinu"! Niko me nikada nije ovako javno ponizio. Ja nisam došla ovde da budem pevačica, ja sam osoba koja se bavi psima! Moj prioritet je šta imate u glavi i kakva vam je duša! - rekla je Ermina.
Ti se nalaziš u studiju, nevezano za to čime se baviš. Kad odeš na roditeljski, to sam uzela kao primer, šta će razredni misliti kad se takva pojaviš - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi sve to govorio, šapnuo sam ti! Rekao sam joj da nosi iste trenerke i da će zbog toga ljudi komentarisati da je neuredna! - rekao je Bane.
A, tebe, sram da bude! Trebalo je da kažeš svojoj mami da nije u redu da se tako priča, jer se sve snima, imamo i bubice! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno se kosi mišljenje Jasmine sada i kada je ušla. Ona je rekla da nije ušla da rasturi vezu, nego da razgovara sa njim. Vidi se da ima nešto protiv nje i da je nju ponižavala na najgori mogući način. Napolju se čula sa njom, bile su u dobrim odnosima. Očigledno je da za razliku od Zerine, Bane Erminu ne voli. Kad je njegova majka drhtala u prošloj sezoni, videlo se da je nije slušao. Ermina voli njega. Videćemo šta će biti, sad vidim da su priče kontradiktorne, jer sam bila sigurna da Gagi ne laže. Luna pomaže tati, izdržava ga. Slala mu je, pomagala mu je, možda nije imala lošu nameru što se tiče Ermine - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne razmišlja kako je Banetu danima, to je ono što me čudi kod svih zadrugara. Bane pređe uvek preko svega, samo zato što se ona zaklinje i plače. Njemu se pripisuje da nema emociju i neka bude da je tako. Što se škole tiče, to sam dala samo kao primer. Jednostavno, na televiziji si. Koliko god da nemaš volje, ne možeš da dođeš u emisiju a da se ne očešljaš - rekla je Jasmina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'