AKTUELNO

Sada je sve jasnije!

Zadrugari su u emisiji ,,Gledanje snimaka" pogledali i klip u kojim su se jasno čuli komentari Ermine Pašović odmah nakon što je Jasmina Čolak ušla u Zadrugu, a mnogo toga je rekla i o Gagiju Đoganiju.

Mateja Matijević je stao u Gagijevu odbranu, jer smatra da je za razliku od mnogih, iskren.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se mnogo zapetljala, rekao sam joj da kaže sve što ima i da bi Gagi trebalo da kaže sve. Mislim da on ne laže, iskreno - rekao je Mateja.
Moja devojka je navodno njoj rekla da ja kao ovde pravim neku priču i da će da ugasi televizor. To za poljubac ti je bila najveća greška što nisi rekla, muka mi je više da se pravdam. Ukanalila si se, toliko laži iznosiš. Dođi k sebi. Poruke moraju da se provere kad su poslate, sve zavisi od datuma. Kad smo se slikali, Ermina? - pitao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima slika gde sam te poljubila u obraz, septembar - rekla je Ermina.
A, pre neki dan si rekla da je to bilo pre 9 meseci! Jednom sam je video u životu, to je bilo 5. septembra, to sam i rekao! - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam saopštila da ću ući, ona je rekla da će joj biti lakše što ću biti tu, a sa druge strane joj je žao, jer ne zna ko će mu slati stvari. To je njegova sestra rekla - rekla je Ermina.
Rekao sam ti da ne provlačiš moju porodicu! - rekao je Gagi.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'