AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Zadrugari ove noći igraju ,,Igru istine", a svi su spremno dočekali ovaj trenutak kada će jedni o drugima moći da saznaju sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Već na samom početku krenulo je turbulentno zbog raskrinkavanja pojedinih učesnika, a nastala je i opšta pometnja kada je Stefan Milošević uputio jedno pitanje Vladimiru Tomović.

Ko su ljudi koji Jelenu mažu go*nima, a rekao si da Ivanu nisi prozvao? - pitao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima legitimno pravo da maže svim i svačim, jer je imala sumnju, sa druge strane imala je izdaju. Ona nije bila u toj kombinaciji. Prva osoba je Lepi Mića, ne zbog toga što on o njoj misli loše, naprotiv, mislim suprotno. Mislim da je konstantna potreba da posle sedam dana nekome ukazuješ na to da joj neko nije prijatelj, samim tim to kad tad dođe pod upitnik. Prvi put su bile obe u rijalitiju. On odlično zna da manipuliše ljudima, ja mu zavidim na tome. Ne postoji čovek koji posle nedelju dana može da kaže da neko nekom nije prijatelj. Ona je devojka koja se ni sa jednim muškarcem nije poljubila, ona ne može da bude ku*va. Maja ima malo više putera na glavni, nego Jelena, a stavljao ih je u isti koš. Ja sam za Zolom pričao sinoć, kažem mu da za sve što Miljana radi, ona gleda iz ugla da si ti loš čovek. Sve što ona radi, ona ima legitimno pravo. Ivana Šopić sumnja da Jelena ima bilo kakvu relaciju sa Filipom i iz njenog ugla, ona je Ivanu izdala - rekao je Vladimir.
Neko ima pravo da me gleda kao lošeg čoveka, ali ako postoji razlog za to! - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da govoriš Vladimiru da te brani, kad ja sa njim nemam ništa! A ti, Vladimire, zaboravljaš kako si je odvukao u kokošinjac, ali njoj odgovara da ćuti o tome, jer joj odgovara da je braniš - obratila se Ivana Jeleni.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da je Mića od mene napravio rijaliti igrača, kako? - pitala se Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ti kažeš da je bila u čauri, nije nju Lepi Mića podigao, nego ti. Najviše se pričalo o Jeleni kad si je ti ponizio. Odabrao si je kao omiljenu, dao si joj lažnu nadu - rekla je Mima.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'