AKTUELNO

Kulićeva želela da zna odgovor!

Nakon nominacija, u kojima su nominovani Jelena Pešić i Bojan Đukić, učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga", otpočeli su "Igru istine". Miljana Kulić postavila je pitanje Maji Marinković: "Majo, koliko ti se Zola dopada od jedan do deset, da li postoji mogućnost za nešto više i da li ćeš da pređeš granicu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da te ovo pitanje interesuje, bila si iskrena kada si ga postavila. Mislim da i dalje gaji emocije prema njemu. Što se tiče Zolinog i mog odnosa, on je neko koga ja gotivim, mislim da je izuzetno dobar dečko. Što se tiče njegove unutrašnje lepote, mislim da je izuzetan čovek, znam da poštuje devojku kada je u vezi, da mnogo toga istrpi. Iskreno, ne planiram da uplovim u vezu, što se tiče njegovog izgleda, Zola je neka jaka sedmica, lepo dečko izgleda, unutrašnja lepota jaka devetka - odgovorila je Maja.

Lazara Čolića Zolu su Majine reči i te kako ganule, pa je rešio da ustane i zagrli Maju.

Kada sam intervjuisala Zolu u jednom trenutku mi je dao ruku i poljubio me je drugarski. Komentarisala sam sa Borom u wc-u da mi je nikad simpatičniji i iskreniji. Bog vidi sve - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković

'