AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje šta je izjavila!

U emisiji ,,Igra istine" zadrugarka Ivana Šopić obratila se Vladimiru Tomoviću kako bi mu postavila pitanje, ali i sebi potvrdila sumnje da on ne podnosi autoritet, kao ni jaku konkurenciju.

Ti si rekao sam za sebe da si težak čovek. Da li ti teško pada kada nisi najdominantniji? Da li si se sa Mićom posvađao zato što ne možeš da veruješ da postoji neko ko poseduje dominacije alfa mužjaka? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Daleko bilo da ja u pitanje dovodim njegov autoritet. On ima iskustva u rijalitijima. Ja sam imao problem u klubovima gde sam trenirao, nikad moj kvalitet nije mogao da dođe do izražaja, jer me je sputavao trener koji je bolji. Ja ne trpim autoritet. Nije on nikad pokušavao da mi nametne njegovo mišljenje. Mene je zabolelo, jer smo jedno drugom bili podrška u svemu u prošloj sezoni. Imao je zdrave stavove. Mislim da je bilo obostrano. Ja bih bio najsrećniji kad bih ja bio dobar igrač kao Bojan koji kaže da ga 90% stvari u kući ne zanima. Meni je brat rođeni, ptičice mi kažu da se stavi tačka na neke stvari. Za Novu godinu će doći, pa ćemo pričati, biće mi bitno da mi kažu neke stvari.

Međutim, u Beloj kući je nastala opšta pometnja kada je u emisiji ,,Igra istine" otvorena tema o honoraru koji je Lazar Čolić Zola predao svojoj bivšoj devojci Miljani Kulić kao dokaz ljubavi i sigurnost da će za svoje dete sve učiniti. Vladimir je zbog toga postavio pitanje Kulićevoj i samim tim izazvao burne reakcije svih.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi te znamo ovde manje - više, mene zanima samo jedna stvar. Da li misliš, ti kao neko ko se prsi ovde i ko može da kaže da je moralan i ima zdrave stavove, da ne bi mogla da živiš sa tim da se muči ovde neko koga voliš? Da li misliš da je ljudski da ovaj čovek bude kao guska u magli, a da ne ubere plodove zbog kojih je došao i da trpi veliki teret i izađe sa nula dinara? Da li bi mogla da s tim da živiš?

Foto: TV Pink Printscreen

Baš iz tog razloga što ne želim da se čovek muči, ja apsolutno nemam kontakt sa njim. Svi ste se pitali zbog čega sam takva, gde je Miljana. On meni crpi energiju. Dok mi je mama pričala nisam mu verovala. Sama sam videla neke stvari kad mi mama nije tu. Žuta minuta me stiže svaki put kad sam sa njim. Mislim da je on loš čovek, lukav je, perfidan, znao je da ću ići na kiretažu. Nikad me nije voleo, a ja sam bila slepa kraj očiju. Mrzela sam samu sebe ujutru, zato sam bila negativna, svi znaju kakva sam kad sam sama. I po zagrljaju i po poljupcu možeš da vidiš da li te neko voli ili ne. Slušala sam srce, sada slušam mozak. Sad da se vratim na pitanje, nosiću se sa tim. Mislim da je ljudski moralno da neko bude sedam i po meseci ovde. Mene neka osudi Bog i narod. Ja mislim da nije ljudski moralno da neko uđe preko moje grbače za 10x veći honorar nego što je imao. Čim je tražio novac za bolesnu ženu, a lagao me, loš je čovek. Kad sam ušla sa bebom od 40 dana u rijaliti da se borim za njega, on se kao magija pojavio posle dva meseca. Ja sam tada bila labilna, znate šta sam sve preživela, nikad se ne bih zaljubila da sam znala da ću svoju porodicu da ponizim. Neću mu vratiti ništa, neka mi sude svi. Ja imam dete i ne želim da se mom detetu to vrati. Pare su prokletstvo, taj novac će otići u humanitarne svrhe i za decu bez roditeljskog staranja... - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si toliko moralna, zašto si tražila anonimno da potpišeš? Bog će da ti sudi. Neće ona moći da živi sa tim. Ti daj 70%, a ja ću 100%! Lako je kititi se tuđim perjem. Samo o parama pričate! - rekao je Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'