AKTUELNO

Gagi odgovara na Sanijeva pitanja!

U "Igri istine" Sani Igraimov imao je pitanje za svog prijatelja iz detinjstva Gagija Đoganija.

Mog prijatelja Gagija već dva dana muči nešto, mnogo je povučem, neka kaže drugim zadrugarima šta ga muči? - glasilo je Sanijevo pitanje za Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

I drugi zadrugari primetili su da se sklanjam po strani i da sam asocijalan. Zadnjih pet, šest dana jednostavno ne mogu da se pronađem u nekim temama. Izgleda da je u meni u problem, u smislu da me ne interesuju neke priče. Ne mogu da se uklopim u kolektiv generalno, to mi smeta. Zadnjih desetak dana sanjam porodicu, imao sam i neke košmare, to je taj neki problem. Mislim da ću se vratiti, u pitanju je trenutni pad, svako od vas ima taj problem. Neko je malopre rekao da se ovaj hleb teško zarađuje, smatram da je trenutno i da ću se vratiti. Ne smatram da sam se loše snašao, niti da vi imate loše mišljenje o meni. Tvrdite da sam utorkom odličan, tad sam neki drugi Gagi, ljubim vas, grlim vas, već sutradan sam drugačiji - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je želela da zna da li je densera poremetio ulazak Ermine Pašović, a on je rešio da bude iskren, kako bi zadrugari dobili picu.

Jeste, poremetio me je, mislio sam da će sve izgledati drugačije, ne zato što se ona meni dopada, nego što je sve ispalo bezveze. Mislio sam da će ona da bude sa Banetom, da ćemo se družiti i slično - objasnio je Đogani.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Gagi Đogani

#Sani Ibraimov

'