AKTUELNO

Ovo im nije promaklo!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja zbog zadrugara koji ovog popodneva na sastanku i za stolom iznose svoja mišljenja na temu iskrenosti Jasmine Čolak i Ermine Pašović.

Ono što je zasigurno iznenadilo sve jesu stavovi takmičara koji se do sada po tom pitanju nisu oglašavali, a skoro niko nije delio mišljenja svojih cimera, već su prema svom nahođenju otkrili šta su zanimljivo zapazili.

Foto: TV Pink Printscreen

Među njima se našao Mirko Gavrić, a onda su Mlađa Jovanović i Filip Đukić osuli paljbu po njima, jer su sigurni da su ovu igru osmislili samo da bi skrenuli pažnju na sebe.

Bane je konačno uspeo da napravi scenario, ali to je njegovo pravo, u rijalitiju smo. Što se tiče Ermine, ne verujem joj, dovodi u sumnju sve što je rekla. Ona svakodnevno menja neka mišljenja. Zamerio sam joj na nekim stvarima. Što se tiče Jasmine, ja po klipovima i pitanjima novinara nisam imao jasnu sliku stava. Ali je na moje pitanje iznela neke stavove koji su mi pomogli da ukapiram šta je to što se vidi napolju i kako ta priča izgleda spolja, tako da ću se uhvatiti za jednu rečenicu koju sam i od svoje majke čuo: ,,Majčinski instinkt koji je najjači na svetu". Samo iz tog razloga ću se opredeliti za Jasminu - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da komentarišem polunameštene priče! Moje je pravo da sednem i da ćutim i neka me oni izbace kad hoće, a ne da mi vređaju inteligenciju Bane i Ermina. Ja razumem da je to interesantno, ali ova priča je smešna! Koja crna ljubav! Koji bi čovek dozvolio Banetu da se ljubi sa Ivanom, da se hvataju po krevetu i tako dalje. Sani priča kako je sa Gagijem to bilo prijateljski. Sani, je l' se ti ljubiš prijateljski? Ne verujem im ništa - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča mi je neinteresantna i dosadna. Komentarisaću tek kada svi budu iskreni u nekim stvarima. Ja nisam vidovnjak da gledam ko je u pravu, za sada mi je ovo smešno. Ali, dajem prednost Jasmini - rekao je Filip.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'