AKTUELNO

Dejan dobio besplatan poziv!

Nemila vest pristigla je nedavno za Dejana Dragojevića u Belu kuću. Naime, Dragojević je saznao da mu je deda preminuo, a večeras Drvo mudrosti mu je omogućilo poziv sa porodicom i to besplatno.

Dejan je razgovarao sa svojim ocem Goranom koji trenutno boravi u Njujorku, koji mu je već na početku rekao šta de tačno dogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo se smiri, spasio se, bio je mnogo slab i nepokretan. Pao je. Bio je mnogo bolestan i Tedija je stalno spominjao. Mnogo mu je žao što nije uspeo Tedija da vidi. Tata i ja se čujemo, Dalilina majka je isto dobro. Samo se smiri - rekao je Goran., a Dragojevići su bili na ivici suza.
Primi naše saučešće. Najgore nam je bilo, nismo znali šta je sa tobom. Nismo znali apsolutno ništa sve do sada - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni isto nije bilo dobro, nismo se viđali, samo ovako preko videa. Poslednji put je samo žmurio, imao je karcinom pankreasa. Držite se. Ja ne mogu da gledam, ne znam ni šta se dešava - objasnio je Dejanov otac.
Uplašio sam se, nisam znao kako ti je. Dva dana sam ležao, prvi dan mi je bilo mnogo teško, drugi dan sam jedva izdršao, sada su mi dali poziv. Mnogo mi je lakše- rekao je Dejan.

Zadrugari su saznali da će se sahrana Dragojevićevog dede održati u ponedeljak u trinaest časova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

'