AKTUELNO

Gagi i Ermina su ipak bili u vezi, i to vrlo sprecifičnoj! Evo o čemu je reč!

Urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević postavio je prvo pitanje večeras u emisiji "Pitanja novinara", a ono je bilo upućeno Ermini Pašović, a u vezi sa njenim odnosom sa Gagijem Đoganijem. Darko je postavljao pitanja i Gagiju: Jesi li ti muvao Erminu i pokušao da budeš sa njom? Jeste li imali virtuelni s*ks?

Mi smo odveli njegovu ćerku kod majke, on je meni tad u autu rekao: "Šta će se dalje dešavati između nas". Rekla sam mu da od toga nema ništa, nije znao da sam u vezi sa Banetom, to je u Zadruzi saznao. Više puta sam pričala o tome, teško mu je padao ulazak. Bolje ti je da ćutiš, ja ću ti sve dokazati. Moja greška je što sam tako postupala prema njemu. Slučajno sam ga poljubila. Kako ga je Miljana poljubila, isto slučajno - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš devojko, zašto lažeš? Devojku sam imao, kako si mogla da me poljubiš? Gde ti je mozak, svi su videli! Zašto si me poljubila? Daj odogovor, ne može slučajno! Ne možeš da me poljubiš pored svog dečka, a trudna si bila. Kada smo se razlilazili na parkingu me je poljubila, bio sam zbunjen, da mi je odmah rekla da joj je Bane dečko možda bih je odmah odbio! Meni je krivo zašto mi nije rekla da je sa Banetom. Ja sam joj na početku rekao da mi se sviđa, a pre kraja Zadruge 2 smo stavili tačku, rekli smo da ćemo ostati prijatelji. Mi smo bili u virtuelnoj vezi, preko video poziva smo pričali. Kad sam stavio tačku, gledao sam je kao prijatelja, posle smo se povremeno čuli i to je sve. Kada je došla u Sarajevo, javila se. Nismo imali virtuelni s*ks - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.R.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'