AKTUELNO

Mitrova mu otvorila srce.

Dragana Mitar i Vladimir Tomović su se tokom večeri osamili u radionici kako bi popričali o svom odnosu, a kako Crnogorac ne može da se obuzda kraj Mitrove, on je odmah počeo da je spopada.

Naime, Tomović je ljubio Mitrovu, a ona mu se potpuno prepustila i uživala u njegovom zagrljaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta da kažem, došla sam sa drugim ciljem. Pričala sam ja sa Minom. Rekla sam joj da ne znam šta da joj kažem, a ona mi je rekla da je ona zaljubljena u tebe. Kao dečica smo - pričala je Mitrova.
Šta mi da radimo? Čovek je došao, nije rekao da je došao zbog tebe. Nije rekao da će da se bori ni da se cima oko tebe - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao: "Htela si da igramo rijaliti i igraćemo ga." Ja sam se šokirala kada je on sinoć rekao da je oženjen i da ima troje dece - pričala je Dragana.
Ja nemam nameru da se igram ovde rijalitija - rekao je Vladimir.
Mi smo se petak pred moj ulazak posvađali. Ja sam rekla da neću ni da ulazim, zbog toga sam i mislila da on neće ući ovde. Danima je trajala neka tenzija i mi smo se svađali. Kako se ovaj razvod otegao... Ja ne volim da budem sama, volim da imam nekoga. Zadnjih godinu dana mi smo bili zajedno, to se sve vuklo. Ja ne mogu da kažem da on nije bio tu i da mi nije pomogao. On nije više sa ženom. Prema njegovim rečima, ta žena njega voli. Desilo se da smo se posvađali, zbog te neke tenzije. Ja sam mislila da on neće ni ući. On je meni rekao: "Šta ti tamo radiš, mene ne zanima, kad izađemo, realizovaćemo neku priču." Napravio si mi haos od života. Mi se znamo samo od tog viđanja u Budvi. Ti ne znaš kako ja živim, ni šta radim, ja isto ne znam šta ti radiš. Ja neću da radim nešto nemoralno - pričala je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurnost i poštovanje možeš od mene da imaš i napolju i unutra. Meni treba smirena žena. Ne kažem da sam idealan za tebe, ali bolji sam izbor od nekih tvojih izbora, ali ako je za tebe izbor čovek koji je oženjen i ima troje dece onda ja definitivno nisam za tebe - pričao je Tomović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'