AKTUELNO

Pometnja već kod prvog pitanja.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, ušao je večeras u Belu kuću kako bi se odigrao "Trenutak istine" sa Erminom Pašović, koja je ranije u toku dana bila na poligrafskom ispitivanju. Zadrugari su čuli prvo pitanje i Erminin odgovor.

Da li je Gagi bio upućen u kupovinu garderobe za njega? - glasilo je prvo pitanje.
Da - odgovorila je Ermina, a poligraf je pokazao da je njen odgovor bio istinit.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bila jako bitna stavka, jer smo se lomili oko toga da li je Gagi znao, verovatno su se dogovarali pre rijalitija. Znači istina je, to nije lagala, dobro je čuti ove stvari. Poenta je da vidimo ko je lagao, a ko je kriv, imaćemo poglede iz svog ugla. Ja uvek dam prostora da svako kaže istinu, nije kasnu da ustanu i kažu: "Lagao sam zbog toga i toga". Sad je Gagiju jako teško da ovo sluša - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj odgovor je tačan, ja sam bio upućen u to. Pred početak "Zadruge 3" ona je rekla da će se brinuti o meni. Rečeno mi je da će biti u kontaktu sa mojom sestrom ako nešto zatreba. Znači, videli smo se 5. septembra, ili šestog, donela mi je poklone i majice i rekla da će se brinuti. Rekla je da će ona biti ta, ali ona se sama ponudila, ona je bila inicijator. Ne mogu da odbijem nešto što je ona ponudila kao prijatelj - odgovorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogao je to da odbije, nije mu ona ni supruga - prokomentarisala je Saška Karan.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'