AKTUELNO

Haos za crnim stolom.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, ušao je večeras u Belu kuću kako bi se odigrao "Trenutak istine" sa Erminom Pašović, koja je ranije u toku dana bila na poligrafskom ispitivanju. 

Da li si poljubila Gagija u usta na parkingu na keju - glasilo je treće pitanje.
Ne - odgovorila je Ermina, a poligraf je pokazao da je njen odgovor neistinit.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo, klela si se u dete. Gagi, izvini što sam te vređao. Ja bih se pokopao u rupu, u dete si se klela - odmah se pobunio Bane Čolak, pa napustio Belu kuću.
Što si lagala? - upitao je Lepi Mića Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bio poljubac u usta. Ne lažem - i dalje je tvrdila Ermina.
Znalo se od samog starta da je Gagi pričao istinu za poljubac - prokomentarisala je Dalila Dragojević, a onda je Darko pozvao Baneta da se vrati u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudiću se da iz mojih usta ne izađe nijedna uvreda prema ovoj ženi koja me je lagala. Priča sa ljudima koji su nam pokrali hranu. Iskreno, nisam želeo da sumnjam, jedino sam joj verovao za ovo i da je njeno dete moje. Ona mi se zaklela u tri stvari, u to najsvetije. Sačekaću pitanje za trudnoću, zanima me i to. Hvala Bogu što se ovo desilo, da nisam nastavio vezu sa nekim ko se zakleo u dete i lagala. Više me ne interesuje, nadam se da nje na porodica ovog gleda - ispričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'