AKTUELNO

Zadrugari se ne smiruju.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs, Darko Tanasijević, ušao je večeras u Belu kuću kako bi se odigrao "Trenutak istine" sa Erminom Pašović, koja je ranije u toku dana bila na poligrafskom ispitivanju. 

Da li si rekla Gagiju da će se vaše zajedničko dete zvati Esma? - glasilo je 27. pitanje.
Ne - odgovorila je Ermina, a poligraf je pokazao da je njen odgovor lažan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi jesmo pričali o tim stvarima. Ne bih stavila to pitanje, ja mislim da je pitanje laž. Jedino mogu da opravdam ako sam mislila da je on rekao zajedničko dete - pravdala se Ermina.
Mi smo pričali kada bismo se uzeli, kako bi se zvalo naše dete. Ja to ne bih izneo nikad u životu, ali je ona juče rekla da joj se ja nikad nisam dopao. Ustao sam da bih dokazao da sam joj se ipak dopao - rekao je Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se ponovo klela da nikad nije ozbiljno razgovara sa njim, gađala me bubicom. Sreća da sam se promenio, prišao bih i pljuo bi je. Meni je govorila to, govorila je čoveku, dokazalo se. U hotelu mi je rekla: "Ne videla svoje dete ako lažem". I dalje si tvrdila da laže, i dalje si se klela i lagala - govorio je Čolak.

Ivana Krunić je u jednom trenutku krenula da plače zbog jednog od prethodnih pitanja vezano za Ermininu trudnoću, a Bane je stao u njenu odbranu, dok ju je Vladimir Tomović osuđivao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'