AKTUELNO

Erminu je laž koštala raskida veze.

Emisija "Trenutak istine" je obelodanila mnoge detalje odnosa Ermine Pašović, Gagija Đoganija i Baneta Čolaka. Bane ne može da oprosti Ermini što ga je slagala da se nije poljubila sa denserom, te su zbog toga i raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagija su takođe povredile Erminine reči jer je rekla da je prema njemu bila blagonaklona iz sažaljenja. Zbog ovoga, Đogani ju je tokom večeri ogovarao sa Marijom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Onaj ko je mene izdao, ja tu stavljam tačku. Meni treba prijatelj, čovek koji ima poštovanja prema meni. Kada je rekla da se ja njoj ne dopadam, ja sam nju pitao da li je to tako i ona je počela da vrda. Kada smo pričali o braku, ja sam načuo Banetovu priču, video sam da nam se priče podudaraju - pričao je Gagi Mariji, pa nastavio.
Mi smo se pred "Zadrugu" samo pozdravili. Ja nisam znao da su oni zajedno. Poljubila me je u usta, ja sam bio zbunjen, mislio sam da je to prijateljski. Kakve veze ima da li me je poljubila na parkingu ili ovde, a zaklela se - nastavljao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko me je žalila, pričala kako sam bio jadan. To je uvek bio njen komentar. Izgovor gluplji ne može da bude. Seljački izgovor. Kajem se što sam uopšte ušao ovde. Meni je ona napolju delovala sasvim korektno - rekao je Đogani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Marija Kulić

'