AKTUELNO

Ovo je svima morala da kaže!

"Čovek je došao zbog k*rvarluka u Zadrugu, pokušao da te opere, slagao javno da ste prijatelji, a ti si i dalje ološ prema njemu?" - bilo je pitanje koje su gledaoci noćas postavili Dragani Mitar. Kada je ovo čula, Dragana je prvo pozdravila Marka Miljkovića i njegove fanove, a zatim je počela da viče za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušla ovde i rekla da imam nekoga napolju... Nisam se izjasnila da li imam dečka, ljubavnika, j*bača, švalera... Ko su ovi ljudi da bih ja njima objašnjavala? Ja sam rekla da napolju imam nekoga. Baš zbog tih stvari ja nisam govorila ništa, jer je on u braku. Ako sam ja nešto činila nekome, da bih ga štitila, a želim to da predstavim. Zašto bih ja bila najgora? - rekla je Dragana i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Sutra da se sve završi, gde sam ja? Ostajem sama sa svojim detetom. Ovde rade mnogo gore stvari. Zašto sam prevarila muža? Ja sam mu samo vratila tako kako je on meni. Ako muškarac vara, može i žena da prevari! Ja sam to u besu uradila! Neću da mi niko ovde morališe! - izjavila je Mitrova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'