AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću, što je zadrugarima bio znak da je vreme za nominacije. Ovonedeljni vođa Nikola Orozović okupio je zadrugare oko crnog stola, a kako su potrčci za ovu nedelju bili Ermina Pašović i Bane Čolak, stanarima Bele kuće je bilo teško da se odluče.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi je ustao Marko Đedović koji je svoj glas dao Ermini, a potom je objasnio i zbog čega se odlučio za taj izbor.

Meni ovog puta nije teško da dam glas, Baneta znam godinama, ovde smo u okej odnosima. Tako da glas dajem Ermini, jer se ovde desilo gomila situacija u kojima se pokazalo da laže - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Banetom dobra bila u Zadruzi 2, Erminu sam ovde upoznala, nisam htela da komentarišem njihovu priču. Ovog puta Baneta ostavljam, protiv Ermine nemam ništa, tako da šaljem nju u izolaciju - glasala je Dragana Mitar, dok je Edis Fetić odlučio da će poslati Čolaka u izolaciju.

Potom je i Miljana Kulić iznela svoj stav o potrčcima, te je svoj glas ipak na kraju dala za Čolaka, jer mu još nije oprostila to što ju je blokirao na društvenim mrežama tokom leta, dok se intezivno družio sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svim gledaocima, veliki pozdrav mojoj porodici. Što se tiče Baneta, ja njega volim, osećam njegovu ljubav i to mi se sviđa, što se njega tiče, u prošloj Zadruzi, on me je blokirao na Instagramu, zbog neke tamo NN osobe, ime mu loše zvuči na mojim usnama. Ne znam šta bih rekla o tom momku, u početku mu je Miki Đuričić bio tata, usmeravao ga je, sad je izgradio svoju ličnost, lažne suze, to samo on može, ja imam tremu kada pričam o njemu. Kratko i jasno obožavam ga, ako ovako nastavi biće visoko plasiran, biće iznad Bore, jer je bolji od njega. Ja bih volela da se pomiri sa Erminom, jer vidim da ga voli, osećam njenu ljubav. Nikada nikoga nisam toliko brzo zavolela kao Erminu, sa njom mogu otvoreno da pričam o svemu, nikada mi nije dosadno. Na dobrom je putu da bacim sve godine druženja sa Banetom, zarad nekoliko meseci druženja za Erminom. Tako da Čolaka šaljem u izolaciju - izjavila je Miljana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'