AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Belu kuću kako bi Nominacije mogle da počnu, a potrčci Bane Čolak i Ermina Pašović ove noći saznaće ko od njih dvoje nastavlja borbu za opstanak, a već na samom početku bili su iznenađeni komentarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako su svi jedva dočekali da se oglasi i Gagi Đogani, a niko nije očekivao da će njegovo izlaganje potrajati. Ono što je privuklo pažnju svih jeste razočaranje koje nije mogao da sakrije kada je spomenuo Erminu i njihovo prijateljstvo.

Šta reći... Ja sam ovde zloupotrebljen od strane njih i rekao bih za ovu dotičnu prekoputa. Devojka je pogrešila što je ušla u Zadrugu i što je i meni i Banetu napravila belaj. Da li je on znao, to ne znam. Krivo mi je što je provlačila svoju porodicu, ja njenu porodicu nisam dirao. Mislim da ćeš uskoro kao muva bez glave tražiti saveznike kako bi mogla da se družiš sa nekim. Zloupotrebila si što si bila prijatelj sa mnom, razočaranje i sramota. Da mogu da vratim film znao bih šta da radim, a što se Baneta tiče... Bez obzira na sve, šta znam... U suštini nije loš čovek. Ne mislim ništa loše o njemu. Možemo da se družimo ovde, ali napolju teško - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'