AKTUELNO

Nisu birali reči!

Tokom nominacija ustao je i Lazar Čolić Zola, koji je poznat po svom poznanstvu sa Banetom Čolakom spolja, a sada je još jednom i dokazao da ga poštuje. Kako je Čolak sa svojom devojkom Erminom Pašović bio ove nedelje potrčko, Zola je ustao i dao svoj glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, imam okej mišljenje o njima, dragi su mi na neki način, mislim da će do Nove godine da se pomire, ne može me u toj tvrdnji niko ometi. Erminu sam ovde upoznao čak malo više nego napolju, mislim da ima dobru dušu, napravila je neke greške, ali opet to je njena stvar, isključivo se vodim prema tome kakva je prema meni. Što se tiče Baneta, imali smo neke nesuglasice, neke stvari se nikada ne zaboravljaju. Retko ko da sedi preko puta njega, bi poslao Baneta umesto tog nekog. Ali večeras šaljem Erminu u izolaciju - izjavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je malo namazana, stekla sam takav utisak, kada sam slušala neke njene doskočice. Što se tiče nje i Gagija, smatram da je jako ružno što si izdala prijatelja, tako ste se predstavili, a onda si izjavila i iznela neke stvari, a odnos sa Banetom neću da komentarišem. Tako da Erminu šaljem u izolaciju - bila je kratka Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo jasno da je ovo dogovorena priča, zaigrao se ovde, on voli da se vrte priče oko njega. Nikada je nije voleo, niti je voli, sa njom je samo zbog rijalitija. Bane je kao čovek prema Miljani, ispao loš, jer je po drugi put izdao. On je zaboravio da je podržavao Miljanu i kad je izašao iz rijalitija i znam da on voli Miljaninu igru. Ali da li on u Miljani vidi konkurenciju, vidim da se brzo okrenuo, zbog čoveka koga zna mesec dana napolju. Ne smatram da je dobar čovek, jeste pažljiv i lepo vaspitan ponekada, međutim, Bane nije dobar čovek, i sada ću dobro razmisliti, jer u ovoj situaciji je meni teško da odlučim. Ermina je loša osoba zbog svega što je uradila. Ne mogu da je shvatim kao žena, jer ne mogu da razumem kao žena, ostavila je dete kod kuće, kako bi zaradila novac, ona je meni rekla da je ona ušla zbog Baneta, zbog velike ljubavi od dvadeset dana, smatram da dete treba da joj nedostaje. Ne samo da je u pitanju Bane, već bilo koji muškarac da je u pitanju, zavrtela si neku priču do kraja. Da nije dogovorena priča, ona bi napala Baneta, a nikako Ivanu, jer ona devojka tu ništa nije kriva, niti ona Erminu poznaje, ona je u njihovoj igri ispala žrtva. Nadam se da je Ivana shvatila sve i nadam se da neće da ulazi u neki ljubavni odnos, dok za Erminu vidim da će da se pomire, on je samo ispoštovao majku. Bane je svestan da Ivana neće biti sa njim u ljubavnom odnosu. Što se tiče Gagija, i njega je prodala, lažni poligraf, ali kada gledam kako se ponaša prema meni i kakav je sve u svemu ona čovek i uporedim sa Banetovim ponašanjem, poslala bih nju, kao majka, ali smatram da ima bolju dušu od Baneta, tako da šaljem njega - ispričala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'