AKTUELNO

Nisu bili spremni za ovo!

Zadrugari Bora Santana i Nikola Orozović dobili su poziv od strane Drveta mudrosti da dođu u Rajski vrt kako bi malo porazgovarali o svemu, ali i kako bi dobili jedan od najvećih izazova ikada.

Naime, Drvo je specijalno za njih spremilo tajni zadatak smatrajući da su njih dvojica najpogodniji za to, a svrstani su i kao jedni od najsposobnijih takmičara u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

U znak završetka specijalne nedelje u kojoj su takmičari bili izloženi svakojakim izazovima i zadacima koji nimalo nisu laki, došlo je vreme da se razotkrije nešto što bi za Drvo bilo od velikog značaja.

Dobićete zadatak koji je na visokom intelektualnom nivou! Ovako: Vas dvojica spadate u 30 najsposobnijih zadrugara. To govorite vi sami, jer ste se prijavili. Sutra vas sve očekuje specijalni izazov na kraju specijalne nedelje. Vas dvojica ćete sada dobiti tajni zadatak. Možda bi bilo dobro da pre nego što nastavim proverite da li neko prisluškuje. E sad, na vama dvojici je da do sutra u podne anketirate što više zadrugara na temu: Šta misle, kakav ih izazov očekuje sutra. Ali, važno je da im dajete informacije. Predstavite kao da vi nešto znate o tome. Izvucite što više iz njih. Budite maštoviti - reklo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' treba da zapisujem ili ne? Može, može - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Procenite ko su najplašljiviji zadrugari - nastavilo je Drvo.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'