AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Tokom večeri ljubavni trougao u sastavu Ermine Pašović, Ivane Krunić i Baneta Čolaka suočili su se i raspravli sve nerasčišćene račune koje su imali.

Čolak je tvrdio da sa Ivanom nije prešao granicu, iako kadrovi koje ste imali priliku da vidite prošle noći govore suprotno.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li ti osetila sad kako sam se ja osetila kada si ti došla? - upitala je Ivana Erminu.
Jesam. Ja znam da moje dete prati, zamisli kako je mom sinu da ovo gleda. Njega niko ne voli od mojih, jer znaju ko je. Sad ja uđem ovde i plačem zbog Čolaka. Ja svaki put hoću da se stisnem da ne kažem. Videla si na poligrafu, ja znam šta je on meni govorio za tebe dok smo bili zajedno. Ja nisam imala razlog da te mrzim više, zato sam i osetila potrebu da ti se izvinim. Mene kad neko povredi, ja krivim ceo svet, pokušavala sam da spustim loptu, on je bio taj koji nije hteo. I onda je on strahovao da me time okreneš protiv njega. Ulazi mu majka, i u roku od dva sata se pomire - pričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da poreknem, između nas postoji neka strast, ali ja se ipak palim na nešto drugo. Ti si kao drug dobar, za emocije neka ti je Bog u pomoći. Ti kao žena bi trebalo, ako je neka druga žena napravila sr*nje, treba da popričaš sa njom, a ne da iznosiš ružne stvari - ubacila se Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgubila sam svoje dostojanstvo zbog Baneta. Ako je sve to istina što ti meni govoriš, onda se i ja tako osećam. Ja njega volim, ali ta količina ljubavi je opala. Ja sa njim ne bih mogla više da legnem, jer bi mi prolazilo kroz glavu šta on može sve da uradi. Moji bivši momci su bili svi po metar devedeset, meni treba muškarac koji je jači od mene. A u vezi sa Banetom sam ja bila muško i on se u to zaljubio, ja sam sad svesna nekih stvari. Meni je najveći strah od mog oca. Ja bih Baneta zaštitila njega od strane mog oca, od ružnih reči. Meni prevrtljiv čovek ne treba. On je ljubomoran na Radeta, to mi je prebacivao. Isto u izolaciji, kad su kamere okrenute, on priča jednu priču, kad se ugase drugu. Zbog toga mi je pao u očima. Ja kada sam došla u Zadrugu, kada sam slučajno poljubila Gagija, što se i dokazalo, zašto ja to nisam rekla? Zamisli da ja njemu kažem da se to slučajno desilo, niko mi ne bi verovao. Zato to nisam ni priznala, jer bi mi napravio haos, da bi sačuvala našu vezu - bila je besna Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'