AKTUELNO

Nastala svađa.

Tara Simov se na današnjem porodičnom sastanku, koji je Veliki šef organizovao kako bi zadrugari rešili svoje odnose i dobili mogućnost da se ponovo uvedu proslave slava i rođendana, progovorila o sinoćnjoj "Paklenoj Zadrugoviziji".

Foto: TV Pink Printscreen

I ja smatram da žiri ne treba da rešava svoje konflikte. Osvrnula bih se na svoju pobedu, zaslužila sam je, hvala novinarskom žiriju i Luni i Ljupki na divnim komentarima. Što se tiče odnosa u kući, osvrnula bih se na odnos sa Dalilom - rekla je Tara, pa nastavila:
I Dalila i ja smo teške osobe, svađuckamo se od početka. Ispala sam nekorektna prema njoj kada sam je nazvala ljubomornom i ogovarala je posle. Izvinila bih joj se za to. Sa Majom sam rešila šta sam imala, možemo da ostanemo u okej odnosima. Što se tiče Ive, ne bih komentarisala da ne bih ispala bezobrazna. Stefan je moj prijatelj, moje je da poštujem svakoga ko mu je u tom trenutku drag. U njenim očima sam ja ispala krivac za neke stvari koje sam rekla Stefanu, pa mi je uzvratila. Možemo da budemo u korektnim odnosima. Sa Ninom, koja je isfrustrirana i sujetna, ne želim nikakav odnos. Bila je najglasnija da ja ne treba da odnesem pobedu - istakla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ne možeš da se porediš sa Milanom Petkovićem. Kad izađemo odavde, niko neće da upire prstom u mene. Ja sam čista. Mi nismo u dobrim odnosima zato što ja to ne želim, a ne ti - uzvratila je Nina.
Meni je tebe žao. Naporna si i teška - odgovorila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Nina Babić

#Tara Simov

'