AKTUELNO

Ništa nije propustila!

Ćerka nominovane takmičarke Milice Dugalić, Maša Dugalić ove noći u studiju raskrinkava sve zadrugare, a u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević se osvrnula i na priču koja je zaintrigirala ceo region.

To je ljubavni trougao koji čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Fetić, a njen stav i posmatranje iz ugla gledalaca je da Edo nije svestan igre koju su režirali Dragana i Tomović, pa obrazložila zbog čega tako misli.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama je već dala svoje obrazloženje, ona misli da Dragana igra igru sa obojicom. S jedne strane, tu se i zamerila njima, jer Milica je neko ko govori istinu i ono što ona misli. Ne ume da kalkuliše i to je problem, pa je trn u oku svima. Sa druge strane, pitala si me za Eda. Deluje mi da on nije iz ovog sveta, on je iz poslovne priče. Mora da postoji ozbiljna emocija prema Dragani, čim je on došao da bude tu sa njom. Mislim da se vezao za Draganu, a u kakvom su odnosu, samo oni znaju. U celoj priči, mislim da Dragana i Vladimir igraju neku igru. Jedino Edina emocija deluje iskreno, ovo ostano je latino serija koja je izrežirana - rekla je Maša.

Maša je ubeđena da Vladimir samo želi izazov, sasvim sigurna da je i Dragana toga svesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimiru je Dragana izazov, jer je odustajao od svake koja mu je davala šansu. On voli da on osvaja devojke, a cela ova situacija mu je zanimljiva. On želi sebe da istakne, a Dragana je to prihvatila da bi se i ona istakla. A Edis nije ni svestan da njih dvoje žele neku priču - rekla je Maša.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'