AKTUELNO

Pažljivo ga je saslušala.

Dragana Mitar i Vladimir Tomović imali su dogovor da se distanciraju neko vreme, međutim, oni su to prekršili pa su se našli u garderoberu kako bi obavili tajni razgovor sigurni da to niko neće primetiti.

Budno oko kamera je sve propratilo, a on je ponovo pokušao da je ubedi da je on najbolji izbor za nju, pa je podsetio da nije siromašan aludirajući na to da će sa njim imati lagodan život.

Olako si se odrekla kontakta sa mnom. Sinoć sam rekao, jedino ko ne igra si ti. Ja neću nikad da bacim ljagu na tebe, danas se kao smeškaš, a meni nije problem da manipulišem - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo stigli da pričamo ti i ja kad sam ja ušla. Nisam završila neki deo priče svoje napolju, pa se ovde nastavilo i nastao je haos - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kvarim nešto što narod zanima, svakog zanima žena od Edisa i tvoj odnos sa Sinišom. Ući će ona, pomiriće se oni, a ti si najgora. Ako misliš da ne postoji igra sa njegove strane... U priči gde ti staješ između njega i žene, ti si najgora. Ja vidim kako drugi gledaju u tebe, du*e bi dali da imaju priliku da razgovaraju sa tobom. Nijednim gestom neću učiniti da tvoj boravak ovde bude loš. U klipovima bi se videlo sve između tebe i mene. Videlo bi se njuškanje, tvoj osmeh, sve. Ja nisam repa bez korena i nisam sirotinja. Volim kad si srećna, iskreno, ali vidim i da si zarobljena i to je to. On te nikad nije zagrlio kao ja - ubeđivao ju je Vladimir.
Tako nije. Jedva čekam da dođu moji i Joca i da vidim šta se dešava napolju - rekla je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'