AKTUELNO

Nije znao kako da uzvrati.

Već na samom početku emisije ,,Pitanja gledalaca" nastala je ogromna netrpeljivost, a sve zbog ljubavnog trougla koji danima trese Zadrugu, a sve zbog toga što njihov odnos postaje sve zamršeniji i konfuzniji za sve.

Tako je voditelj Milan Milošević započeo sa oštrim pitanjima koja je publika na zvaničnoj Fejsbuk stranici postavljala tamičarima, a među njima se našlo i jedno koje je zaintrigiralo sve.

Ložiš Minu, ležiš kao Sekula u izolaciji. Zašto onda misliš da će Dragana da gleda samo u tebe? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam samo jednu ženu u koju sam zaljubljen, ostale su mi drugarice - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu ni sa kim, ja sam u procesu razvoda. Ovaj čovek je ušao i izjasnio se da je oženjen, zašto bih ja bila sa njim? A, to što ste se uhvatili prošle sezone za Miljkovića, ne znam šta sam ja imala sa njim? - pitala se Dragana.

Međutim, ovoga puta se sam upecao u laži kada je na postavljeno pitanje odgovorio netačno, jer su kamere zabeležile pridikovanja koja je Vladimir upućivao Dragani Mitar.

Zašto si slagala Vladimira, danas si prva prišla Edu i rekla si da idete u pab? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad uđem u izolaciju, ja se sav raznežim. Meni je bitno da imaju divan odnos, nije mi bitno ko je kome rekao i ko je zvao. Drago mi je što se druži sa nekim ko je ušao i predstavio se kao prijatelj. Kako prema meni da bude dobra, ako nije sa prijateljem od dve godine? Bitno mi je kako me gleda i grli - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'