AKTUELNO

Lepi Mića je stavio do znanja šta misli.

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" otvorile su se sve karte, pa su tako načeli temu o odnosu Stefana Karića i Ive Grgurić, a spomenulo se i famozno pismo koje je takmičar pokušao da prosledi svom ocu preko Milice Dugalić koja je napustila Belu kuću.

Tako je voditelj Milan Milošević počeo sa postavljanjem pitanja, a novinar Marko Đedović doneo je samo jedan zaključak.

Šta je tebi Lepi MIća kriv? Kao otac se poneo prema tebi i rekao ti da vam veza ne valja i da razmisliš o postupcima - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomenuo sam u pismu zbog Ive, jer smatram da je njegov igrač. On je gledao da naša veza može da uspe, pa se zato zalagao za nas - rekao je Stefan.
Ja sam rekao da ona mora da bude fleksibilnija, rekao sam joj sve što imam. Ona ima tremu da mu kaže šta ima, a imala je i napade sa druge strane. Te priče da sam pripremao Ivu za Stefana je notorna laž. Sama je rekla šta ima! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Mići pominjao greške koje je pravila, a on je nju branio, pa sam zato pomislio to što sam pomislio - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu se Iva zgadila, ne može ni da spava pored nje. Ko ima emocije, on se tako ne ponaša. Meni je monstruozno da neko nekog tera da budu u vezi - rekao je Marko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'