AKTUELNO

Pokušala da se opravda!

Dragana Mitar privukla je veliku pažnju publike, a svi zadrugari bili su zaintrigirani pitanjima koje joj je postavljala verna publika putem zvanične Fejsbuk stranice.

Tako je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" zamolio i Minu Vrbaški da ustane i progovori o odnosu sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da Vladimir zaslužuje tvoje prisustvo? Sve si učinila za njega - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama je bilo super, ostao je uz mene. On meni nije dao nikad lažnu nadu, ja sam baš to komentarisala. Meni ne smeta to sa Draganom, nego nešto drugo. Nekad mi bude teško, jer nisam navikla da budem odvojena od njega, ali sad kad smo odvojeni navikla sam - rekla je Mina.

Međutim, oni su se osvrnuli i na razgovor Marije Kulić i Dragane u toku žurke, gde je ona slagala da sa Vladimirom nije imala ništa u izolaciji osim razgovora i poljupca za laku noć.

Kako ste poverovali Dragani da Vladimiru u izolaciji samo poželi laku noc? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam joj poverovala. Ja je pitam samo da vidim kakav ću odgovor dobiti - rekla je Marija.
Meni Marija nije niko i ništa da ja njoj pričam. Moj život je moja stvar, ne treba o meni da brine, ima ćerku - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam lagala, sjedinila sam se sa velikom većinom. Ni ja joj nisam poverovala, ko zna šta se tamo dešava - rekla je Miljana.
Ovde se očito čeka da neko nešto prokomentariše, pa se tek onda pravi iskaz. To je ružno, ovde smo došli da pričamo istinu, za to smo plaćeni. Onako kako se ponašamo, tako stičemo simpatije - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'