AKTUELNO

Fetić istakao da nikada neće ostaviti Draganu na cedilu.

Petak veče je u Beloj kući rezervisano za nominacije. Dragana Mitar i Vladimir Tomović su izabrani za potrčke, a zadrugari su jedan po jedan iznosili argumente koji potkrepljuju njihovu nominaciju.

Naš odnos neću komentarisati, neka se odvija kako se odvija. Sa Vladimirom sam imao konflikt na početku, sada se mimoilazimo ovde. Draganu ću sačuvati, njega ću poslati u izolaciju. Draganu ću uvek da podržim šta god ona odlučila - rekao je Edis Fetić Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo je gospodin sa manirima, pa mi nije jasno kako ne poštuje svoju ženu. Dragana Mitar je dobra majka, ali mi nije jasno šta radi sa Edisom. Apsolutno bih pre podržala vezu sa Vladimirom, nego sa oženjenim čovekom. Što se tiče Vladimira, ne verujem da je zaljubljen u nju. Napolju ne bi bio sa njom, to je sigurno. Najviše mrzim k*rve i prostitutke. Draganu nominujem, ostavljam Vladimira - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Veliki šef je pismom obavestio zadrugare, da su Tara Simov Marko Đedović kažnjeni direktnom nominacijom, te će se i oni boriti sa nekim od njih dvoje za opstanak u Beloj kući.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

'