AKTUELNO

Bilo je žestoko.

Marko Janjušević Janjuš tokom "Igre istine" pitao je Draganu Mitar da li je odlučila šta će da radi u naredom periodu povodom situacije u kojoj se našla zajedno sa Vladimirom Tomovićem i Edom Fetićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ovde ušla, nisam mislila da ću da vrtim neke priče. Desilo se to što se desilo. Ja uvek mogu da napravim priče. Oko mene su se i prošle godine vrtele priče. Vi ste mene i prošle godine komentarisali. Od svih priča, uvek vam je zanimljiva moja priča, jer je istinita i sa stvarnim ljudima - govorila je Dragana, ali su je Miljana i Marija prekinule.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću uvek reći da si dobra majka, dobar čovek, ali ne mogu da prećutim. Ja svoje mišljenje uvek moram da iznesem, pogotovu kada neko laže. Tebi je bitno da dođeš do novca. Misliš da pljuješ po Vladimiru i da si ga ponizila, pljuješ po sebi i ponižavaš sebe. Nego reci da si se zaljubila u Vladimira i da ovog čoveka (Eda) koristiš. Ja ne mogu ovo da slušam - pričala je Miljana Dragani, pa izašla ispred kuće kako bi popušila cigaretu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da odgovorim na ovo pitanje, da bi dobila picu. Mogu da radim šta hoću. Mogu da mi sude, to mene ne zanima. Ja sam život napolju zamrzla. Ovde mogu da radim šta hoću, a moj život se nastavlja kada izađem. Ovo je rijaliti i mogu sebi da dopustim neke stvari. Ne pričam o svom moralu i povraća mi se, ali volim kada se ljudi time bave - dodala je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'