AKTUELNO

Ne želi da se pravi drama oko Filipa i nje.

Lepi Mića pitao je Jelenu Pešić šta joj je sve jasnije iz dana u dan, tokom večerašnje "Igre istine", a ovo pitanje nasmejalo je stanovnike Bele kuće. Tokom svog izlaganja Jelena je spomenula Vladimira Tomovića i Filipa Đukića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da su mi neke stvari ovde jasnije, što se tiče tih rijaliti igrača, šta se ovde dešava. Danas sam rekla da se krug ljudi, mojih prijatelja, suzio i smanjio. Mogu samo u dvoje, troje ljudi da se zakunem. Svi ostali su, smatram, rijaliti igrači - rekla je Jelena.
Baš oni koji su njoj dragi, su rijaliti igrači - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Marija - dobacio je Tomović.
Počela sam da gledam sebe i zato je moje emotivno stanje ovih dana otišlo u minus fazu. Danas smo Vlada i ja, Vlada je moj prijatelj, imali mali neki sukob gde meni neke stvari nisu bile jasne. Sinoć sam pričala sa Filipom i rekla sam da ne želim da se pravi drama. Nije mi bilo prijatno što sam čula to, da se zaljubio u mene, ali ne želim da se pravi frka oko toga. Vlada je meni to do te mere zamerio i bio je komentar: "Ne znam kako tvoji roditelji i porodica gledaju na to". Pa mi nije jasno zašto mi to zamera - dodala je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'