AKTUELNO

Zadrugari primetili da se Grgurićeva nije bunila dok ju je Filip češkao.

Iva Grgurić se pobunila zbog reči Stefana Karića da se nepristojno ponašala i da je to jedan od razloga njihovog raskida. Povodom ovoga oglasili su se Dejan i Dalila Dragojević koji su istakli da je Filip Đukić mazio Ivu po struku, zbog čega je nastala opšta pometnja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Filip mazio tu po struku, to je video i Stefan i Vladimir, on prolazi ovuda, ona mu pruža ruku a ona svoj pokrivač preko njegove ruke i tu su se držali za ruke. To niko nije video - objasnio je Dejan Dragojević, što je Iva odmah demantovala.
Pričala si sa Edom, a Filip ti je sve vreme preko struka prelazio rukom - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Gluposti ljudi. Rekla sam da mi je neprijatno, odgurnula sam ga, video je sve Edo - pravdala se Iva koja je bila na ivici suza.
Filip kada mene zagrli, ja njega okrenem, dam mu cigaru i to je to, a ne da mu se unosi u lice. Ako joj ne prija, trebala je da ga otera od sebe - nastavljala je Dalila sa osudom.
Čovek je bio pored mene, ja sam mu rekla da ode kod Nataše, nije me mazio po ruci, nego me je budio. Marš u p*čku materinu svi. Filip je hteo da ide kod Bore, a kad je video da je Milica Kemez, došao je kod Kendija i tu se desilo to - besnela je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

'