AKTUELNO

Rešili su sve da otkriju.

Tokom "Pitanja novinara" urednik zabave na portalu Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević je podsetio ukućane da su danas imali priliku da biraju najvećeg folirata u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je prozvao Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša. Tanasijević je rekao kako njihov odnos danima komentarišu svi zadrugari, a zatim i da je došlo do varnica između njih nakon sastanka. Darka je zanimalo što se to desilo i kako oni komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina da smo se udaljili. Ne znam kako si to protumačio. On i ja smo se dogovorili da ćemo i dalje ostati prijatelji i da nećemo dozvoliti da nam komentari kvare odnos. Nervoza je u celoj kući, ali nismo se udaljili. Svesni smo da smo se približili dosta. To je prijateljski odnos. Ja znam da to deluje da smo bliži, nego što bi to trebalo da bude. Ja sada da bežim od njega da me nečiji pogled ne bi nanišanio, neću. Prema njemu imam isključivo prijateljske emocije, jako sam ga zavolela. Njegovo mišljenje cenim i samo njegove fore mogu da se nasmeju. To što sam rekla na "Igri istine" da bi mu dala priliku, da je slobodan, to znači samo da sam ja bila iskrena - govorila je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znao da će tako biti, ako se budem družio sa nekom devojkom. Ja se družim isključivo sa ljudima koji mi odgovaraju i nose neku pozitivnu energiju. U jednom trenutku sam pomislio da možda stvarno gaji neke emocije prema meni u tom nekom pogledu. I dalje nisam prestao da se družim sa njom. Onda pomislim da nekad nije tako, pa opet pomislim da je tako. Da li ja treba sada da se povučem? Dosta njih me je posavetovalo da ne treba. Prema njoj imam prijateljske, baš prijateljske emocije. Ja tvrdim da prema njoj ne gajim ništa, osim prijateljskih odnosa - pričao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'