AKTUELNO

Zadrugari nemaju pozitivno mišljenje o Dragojevićima.

Zadrugari znaju veoma dobro da veče kada novinari u rijalitiju "Zadruga 3" postavljaju pitanja neće biti ni malo lako. To je bio i slučaj i ove večeri kada je urednika i voditelja Darka Tanasijevića zanimalo da zadrugari kažu šta misle o Dalili i Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi od vas su komentarisali tokom biranja najvećeg foliranta da su Dalila i Dejan pokazali svoje maske i da izvrću tuđe reči i da često komentarišu stvari i situacije u koje se ne razumeju. Ko je spreman da o ovome priča? - upitao je Tanasijević zadrugare.

Pojedini od zadrugara koji su ovako komentarisali Dragojeviće, bili su Miljana Kulić i Rade Lazić, koji su dali svoje mišljenje o rijaliti cimerima.

Ni od jedne zadrugarke nisam ovoliku ljubomoru videla. Ovo je baba koja nema ništa u rijalitiju. Dok Dalila spava, on gleda u sat da vidi ko je kad imao odnose. To je ova "baba Dejana" - besnela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Saglasan sam sa Mićom da nisu iskreni. U svađi sa Karićem, Dalila je rekla da je on folirant. Kada se to desilo između Ive i Filipa, Dalila je odmah otišla do Karića kako bi bacila rovac. Mislim da su oni bacili rovac između mene i Marijane - istakao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ljudi koji ćoškare, neka ćoškare, to je njihovo pravo. Ja ne komentarišem ljude koji su na raznim terapijama - pecnula je Dalila Miljanu, koja joj nije ostala dužna.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila po ceo dan juri Vladimira. Dalilina psiha je usmerena na Tomovića, a Dejanova na mene. Babo jedna! - urlala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Miljana Kulić

'