AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Voditelj Milan Milošević i ovog ponedeljka ušao je u Belu kuću kako bi sa ovonedeljnim vođom Miroslavom Mimom Živković izabrao dva potrčka, kao i omiljenu osobu. Međutim, kako to obično biva, pre izbora voditelj, Milan se dotakao teme koja je uzburkala Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva tema o kojoj su popričali je podela budžeta, zbog čega je izbila velika svađa za crnim stolom tokom dana.

Ja sa Milicom Kemez nisam provela ni pet minuta, putevi su nam se mimoilazili - ispričala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je voditelj Milan upitao zadrugare da li je prijateljstvo sa Mionom Jovanović iskreno, a prva je ustala Marija Kulić koja je iznela mišljenje.

Sinoć kada se vratio Filip, rekla mi je da Miona ide sa Đedovićem koji joj je opalio šamar - ispričala je Marija.
Ja ne koristim Mimu, ona ne razume moje godine, ja nju razumem sa jedne strane, ona mene sa druge. Jednostavno čovek je tu da prašta - izjavila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Miona jednom rekla, ne da je napljuvala kod mene, nego je ispričala sve ružno. A onda mi je rekla da ona njoj mora da oprosti, jer su one od početka ovde. Ja mislim, neću nikoga ovde da nabeđujem, ali ja sam se tako ponašala kada je moja Sanja u pitanju. I jedna i druga su mi rekle da obe prelaze. Kako je moguće da Miona zaboravi na njihovo prijateljstvo i da počne tako da se druži sa Marijanom? Mima zna, stvarno mislim da tu nešto ima, vidim da im je postalo neprijatno. Mislim da tu postoji nešto više sa Mimine strane prema Mioni, više od prijateljstva - tvrdila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'