AKTUELNO

Otvorili su sve karte!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada su zadrugari ušli u polemiku oko prijateljskih odnosa između Vladimira Tomovića i Jeleni Pešić, gde su svi došli do zaključka da se dešava nešto više, a što oni vešto pokušavaju da prikriju.

Tako je u emisiji ,,Pretres nedelje" došlo do raskrinkavanja, gde je Vladimir pokušao da opravda svoje postupke i izjave koje je upućivao na njen račun.

Ja ne mogu da branim nju od Šopićke, ako ona nastavi da se druži sa FIlipom! - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, ko tebi traži da me braniš! Kaže on: ,,Kako da te branim"? Druga stvar, on počinje da viče na mene, ja mu objašnjavam da neću da prekinem svaki kontakt, gde on kaže da sam ja zaljubljena u njega! - rekla je Jelena.
Sad već govoriš krupne reči, nisi toga ni svesna! - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo ne razumem njegovu reakciju! - rekla je Jelena.

Marko Janjušević Janjuš je kao Vladimirov prijatelj morao da se složi sa Jelenom, pa obrazložio zbog čega njegov prijatelj nema prava da se ljuti.

Ovde i Jelena i Filip imaju po 25 godina, ne sme niko da im se meša! Ako Jelena hoće da ispadne prijatelj, njoj može da se obije o glavu. Ona treba da kaže, kad počinje neko da je brani, da ne treba niko da je savetuje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu je Jelena rekla da joj se javila emocija, zato je Tomović sa pravom pitao! Kad sam ja govorio da je Filip Ivanina priča koja je nju unakazila, onda su svi napadali mene! - rekao je Lepi Mića.
Tomović ne treba da zamera Filipu ništa! I on je imao greške isto koje je ispravljao, ali znam da on mnogo gotivi Jelenu, nema potreba da ti nju braniš! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pešićeva je nakon brojnih napada od strane njenih cimera priznala emocije koje su nastale na početku Zadruge, ali je ipak odlučila da se od toga distancira.

Jesu je javile varnice, ali sam stavila tačku na to i shvatila sam da to nije to! Tada smo rešili da ostanemo drugovi, pa sam se šokirala kako on meni posle dva meseca govori to! - rekla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si namerno prenela Vladimiru uznemirena da ti se Filip nabacivao, samo da bi videla njegovu reakciju! Priznaj da si zaljubljena u njega! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je čovek rekao realno, samo nije lepo da me kanali i da kaže Jeleni tako nešto, ali je realan! - rekao je Filip.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'