AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Miljana Kulić je posle nekoliko meseci svađa i rasprava sa Lazarom Čolićem Zolom shvatila da se ništa neće promeniti na bolje, pa je tako odlučila da preseče sve i još jednom porazgovara sa njim, s obzirom na to da je uvidela da ga polako, ali sigurno gubi.

Ona mu je još jednom priznala da ga mnogo voli, pa se prisetila svega što je preživela zbog njega otkad je napustila Zadrugu 2 i koliko ju je bolelo što se nije čula sa njim u tim trenucima.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznerviram se, jer ne mogu više, ne pričamo stalno zbog tebe! Neću više niko da mi unosi negativnu energiju. Pogodilo me samo što mi se nisi javljao posle Zadruge 2, a ja znam koliko sam te volela i koliko mi je značilo samo da porazgovaramo. Ja kod Zorice Marković sedim, kaže da nisam normalna što se dopisujem sa tobom. Niko nije znao ni kad sam krenula kod tebe da ti vratim stvari, kad sam se vratila iz Dervente nisam znala gde sam - ispričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, nju je oduševilo kada je od njega čula da se on ipak zahvaljujući njoj promenio i naučio disciplini, pa mu je stoga obećala da će se promeniti i da će učiniti sve da zasnuju lep i zdrav odnos.

Mene tvoj jezik ubija! Ti si mene dosta promenila, pre sam spavao do 15-16h, sve me mrzelo - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Svesna sam svega, promeniću se! Neću više tako da se ponašam i neću da se svađam sa tobom, jer te mnogo volim, znam da i ti mene voliš - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'