AKTUELNO

Osvrnuo se i na odnos sa Majom i Anom Korać!

Voditelji Bane Čolak i Bora Santana pozvali su Marka Janjuševića Janjušu u današnju emisiju radio "Amnezija", kako bi sa njim porazgovarali o aktuelnostima u kući. Prva stvar koju su ga upitala bilo je to kakav je njegov odnos sa Ivanom Šopić, a kakav sa Majom Marinković, s obzirom na to da ih zadrugari povezuju zbog preterane bliskosti, a onda su se dotakli i Ane Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ivanom, tu smo već tri i po meseca, naš odnos je prijateljski. I da jeste i da nije, moje da kažem kako jeste. Krivo mi je bilo kad su svi skočili na nju, sve se svalilo na nju. Ja sam taj koji daje povoda ljudima da pričaju, nervira me kad neko kaže da sam zaljubljen, to nije istina. Ja nju volim, draga mi je devojka. Ne može da se uporedi sa situacijom sa Anom Korać. Ana je verena, neću da komentarišem te priče. Ne bi bilo lepo sa moje stane. Ona sad ima verenika, želim joj sve najbolje - rekao je Janjuš, pa dodao:
Nisam hteo u usta da je poljubim, to nije istina - istakao je bivši košarkaš, pa istakao da se i sa Majom samo druži.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti smetalo da se neko druži sa tvojom ženom kao ti? - upitali su ga voditelji.
Da, ne bi mi bilo svejedno, sigurno nije ni njoj svejedno. Ali me ona zna dobro, rekao sam da neću prekršiti neke stvar - rekao je Janjuš, a onda je u studio ušla Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih prekinula sa druženjem, to samo treba da se kaže. Mislim da Marko poznaje svoju ženu, ako smatra da su povređeni, treba da mi da znak. Imam dozvolu od njega u znak neke sprdnje. Nije došlo do poljupca, naljutila sam se jer radi neke stvari kvarno. Mi smo posesivni, njemu je zanimljivo da nutka Maju, posle onda ona ide i govori svuda da im smeta Maja. Meni je sve to sprdnja, sve dok neko ne krene da me ponižava i bocka sa strane. Ja njoj ništa ne zameram, zameram njemu - rekla je ivana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ana Korać

#Ivana Šopić

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

'