AKTUELNO

Napeto je bilo.

U nastavku večeri ove srede, kad se održavaju "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević pročitao je novo pitanje za Edisa Fetića. Publika je pitala ovog zadrugara da li je oprostio "zeki-peki", odnosno Vladimiru Tomoviću, vrelu akciju sa Draganom Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Oprošteno je odmah deset sekundi, u najavi. Nisam ljubomoran na tih deset sekundi. Smejemo se često tome - izjavio je Edo sa osmehom na licu.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što se spominjem i dalje, to znači da tačka nije još stavljena. U ovim uslovima, mene čudi što nisam bio još brži. Verovatno ću sledeći put biti zeka-peka ili Brzi Gonzales. Nisam ja jedini koji kaže da on ima tanke živce. Uveče priča sam sa sobom, šeta non-stop... Pretio je danima da će da napravi neki haos. Imam borbu sa nekim nedostojnim protivnikom, u ovim uslovima mogu da budem zeka-peka, ali niko ne može da bude ograničen kao ono - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Savetnik mi ne treba. Koliko ja čujem i vidim, komentari su sa tvoje strane, a ne sa moje. Deset ljudi mi je prišlo i reklo kako ti komentarišeš da sam ja ograničen, ovo, ono... Tu je Dragana Mitar, Miljana Kulić... Konstantno priča o meni da sam ograničen, da li hoću da se razvedem ili neću... Ja sam te zamolio da to ne pričaš - pričao je Edo Vladimiru.
Zaboravio sam - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Oprošteno ti je, hajde! Frajer si, ali u Malom Mokrom Lugu. Ja nisam rezerva. Nikad ja nisam rezerva. On je bio kapiten u Malom Mokrom Lugu, neću da vređam ove devojke ovde. Ja sam uvek prvi. Došao sam u prvu ligu i odmah dao go. Mislim da je Zadrugovizija go! Dečko, došao si u ekipu, igrao si deset sekundi i izašao - govorio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad me neko ovako matira, ja mu samo pružim ruku. Sa Miljanom ga jesam komentarisao, rekla mi je da je u top tri najglupljih u rijalitiju. Ne mogu da verujem da sam ja sa top tri najglupljih spao da se raspravljam - dodao je Vladimir.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'