AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Učesnica treće sezone rijaliti programa " Zadruga" Milica Kemez komentarisala je izgled trojice takmičara: Milana Petkovića, Stefana Miloševića i Stefana Kandića.

Da ga ne znam, ne bih znala kojeg je porekla. Već se jednom naljutio na mene kada sam mu rekla da mora da operiše uši i sredi podočnjake. Nije mi privlačan, on je pravi muzičar - okarakterisala je Milica izgled Milana Petkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi bio odličan za neke filmove. Konstantno želim da mu obrijem bradu ili ofarbam u crno. On se mnogo sprda na račun njegovog izgleda, ali sve pohvale što je mnogo smršao - rekla je Kemezova na račun Pandinog izgleda.

Ipak, mnoge gledaoce najviše je interesovalo šta će Milica da kaže o izgledu Stefana Kadića, koji joj je otvoreno priznao da je zaljubljen u nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kendi je prelep, ima prelepa usta, nos i okice. Mislim da su napolju poludele klinke za njim, da je jako popularan. Bio mi je lepši sa dužom kosom, ima male šake, to mi se ne dopada. On je zaista skladan i lep, ali nije građen za mene. Mislim da imam jače noge od njega. Svi mi kažu da njega degradiram, ali mislim da degradiram sebe, jer sam se mnogo ugojila ovde - rekla je Milica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Milica Kemez

'