AKTUELNO

Bilo je žestoko tokom reklama.

Mimu Živković publika je tokom večeri za vreme emisije "Pitanja gledalaca" pitala: "Kakvo je ono ljubomorisanje u hotelu? Mima, shvati da Miona nije zaljubljena u tebe, pusti je da bude pevačica i Pinkova zvezda?", zbog čega je došlo do varnica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je voditelj Milan Milošević napustio Belu kuću, tokom pauze za reklame, Mima je ušla u raspravu sa nekoliko svojih cimera. Tom prilikom Mima se pravdala kako se nije ljubila na jednom splavu, kako je to rečeno ranije večeras.

Nisam se ljubila na splavu! - vikala je Mima na Cecu Kitić, pa se obratila Đedoviću: "Sve razumem, razumem da se sumnja... Ali ne može ona sa tobom da komentariše s kim sam delila jezik" - govorila je Živkovićeva, koja je zatim ušla u novu svađu sa Marijom Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Majke mi moje nisam se ljubila. Kakva Marijana, mi smo drugarice. Sedam godina se družimo. Kakav crni splav. Mi smo jednom izašle na splav, ne izlazimo na splav. Neka misle. Pored ovih muškarčina... Zgadili su mi se svi. Nisam prešla na žene - govorila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti nju da učiš. Ja sam ovde sa ćerkom, pa ponovo radi šta hoće. Ako ti budeš išla ovakvim tempom, onda to svakog navodi da ti imaš emocije prema ovoj devojci (Mioni). Ti si prevazišla jedno normalno drugarstvo. Pusti devojku da diše, neka radi šta hoće. Ako se bruka, neka se bruka. Ko si ti ovde? Tako kaži: "Zgadili su mi se muškarci, prešla sam na žene" - govorila je Marija Kulić, Mimi.

Mima je zatim šetala i pričala sa Mionom, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'