AKTUELNO

Teško joj je zbog ovoga.

Mina Vrbaški tokom "Pitanja gledalaca" dobila je pitanje od publike: "Da li ti je žao što se nisi našla ni u jednoj Vladinoj čestitki?", a ova ukućanka odgovorila je da joj je žao što je nisu prihvatili Tomovićevi prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ja sam prva koja je pročitala sve čestitke. Baš sve. Zato sam se i rastužila u jednom trenutku. Shvatila sam poruke od njegovih prijatelja i porodice. Rekla sam da mi je krivo što nisam prihvaćena od strane prijatelja bar da budem ispoštovana kao njegova drugarica. Žao mi je, da - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja čitala... On mi je pokazao čestitku od devojke. Ja sam to pročitala. Mina mi je rekla da je stigla ta čestitka. Ja nemam šta da komentarišem. Mene niko nije pozdravio, ne treba niko da me pozdravlja. Dečko mi je dao da pročitam tu čestitku od devojke - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve nemaju šta da kažu, niko ih nije pozdravio. Mina konstantno glumi i igra igru. Ona se emotivno menja pet puta dnevno. Ja sam joj rekao da je čovek gleda kao prijatelja, a Dragana se zaljubila - pričao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'