AKTUELNO

Haos napravio!

U Beloj kući nastao je pravi haos koji je napravio Stefan Karić! Naime, on je bio vidno revoltiran zbog Ive Grgurić i njenih izjava, te je odlučio da se popne na statuu Džastina Bibera i traži da se fotografiše sa njim, a ne sa Ivom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, on je vikao i psovao Ivu, te istakao da ga je ona lagala.

Kunem ti se u majku Lidiju, ja se ne slikam sa tobom! Ne šalim se, rekao sam ti da mi se ne obraćaš danas! Bolje da se slikam sa Džastinom. Ja ti kažem da ne pričam sa tobom! Posle onoga što si rekla na radiju ja treba da se slikam sa tobom! Kunem ti se u Boga, majke mi moje! Jedno pričaš kad treba, drugo pričaš... Ti nisi rekla ono što si rekla da ćeš da kažeš. Ja se ne slikam sa tobom, pogotovo tako gola! U takvoj haljini možeš samo sa Edom da se slikaš! Kao prostitutka! Ku*vetino jedna smrdljiva! Da se slikam sa droljom jednom smrdljivom! Da se slikam sa osobom koja priča jednu stvar meni, a drugu na radiju! Ja sam mnogo veće devojke imao i mnogo jače ribe šetao po gradu! Neću da se slikam sa prostitutkom! - vikao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da pričam ono što vi želite. Ja pričam šta ja želim. Pijanduro, spusti se dole! - odgovorila mu je Iva, a onda otišla u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Stefan Karić

#Zadruga

'