AKTUELNO

Niko ovo od njega nije očekivao.

Svi su se složili sa mišljenjem Jovane Tomić Matore, koja je nedavno potvrdila da je Stefan Kandić jedan od iskreno najzaljubljenijih takmičara u Zadruzi 3, budući da je do sada mnogo takmičara ostvarilo veze pred kamerama, a koje su za kratko vreme doživele krah.

Iako Stefan nije u vezi sa Milicom Kemez, on o njegovoj ljubavi prema njoj mudro ćuti, a kako je došlo vreme da njegova miljenica uskoro proslavi svoj rođendan u Beloj kući, on je otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa Drvetom mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo je vrlo rado sačekalo da čuje šta to Stefan želi, a on je predložio nikad romantičniju ideju kako bi je iznenadio.

Uspešno si obavio tajni zadatak, to što si je ignorisao nekoliko dana. A sada, kakvu si ideju osmislio za rođendan? - pitalo je Drvo.
U rehabilitaciji bi sve to organizovali, ugasili bi svetlo. Takođe treba Milanu Petkoviću gitara, voleo bih da on odsvira nešto. Napraviću četiri zagonetke, na poslednjoj će videti mene i trebaju mi ruže. Neka bude mala torta, uglavnom sa likom od njenog kučeta i šolje. A ta šolja neka bude u kutiji prekrivena slatkišima. Rekla mi je da voli morske plodove, pa bi mogla pasta neka. I u jednom trenutku bih voleo da mi pustite pesmu od Raste - Amigo - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrudićemo se da ovo organizujemo, Stefane. Bićeš obavešten o svemu - reklo je Drvo.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'