AKTUELNO

Žestoko prepucavanje.

Večeras se u Beloj kući održavaju nominacije, a zadrugari odlučuju koga će od dva potrčka poslati u izolaciju - Boru Santanu ili Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica zna da je meni jedna od najdražih ukućanki, posebno posle priče koju je ispričala, šta god ona uradila, ja ću pokušati da pređem preko toga. Ne smatram da je pogrešila jer se zaljubila. Ja ću je upozoriti ovde na vreme kao majka, jer ja imam ćerku koja me ništa ne sluša, Milica može da mi se obrati kad god joj nešto zatreba, za sve sam tu, sa zadovoljstvom ću joj pomoći. Bora je meni bio drag, ljutila sam se na Miljanu kad god se svađa sa njim. Međutim, ja sam bila iz zdravstvenih razloga napolju i videla sam kako Bora proziva mog supruga, kaže kako hoće da se boksuje sa njim. On je bio kod nas u Nišu, nikad ga nisam uvredila. Neću to Bori nikad oprostiti, zato ću ga poslati u izolaciju, a ako bude hteo da se boksuje sa Sinišom izvoli, on će posle "Zadruge" rado pristati, treba da te bude sramota zbog tvojih godina. I ona vređa porodicu, ali i ti - navela je Marija Kulić.
Ja sam dobra i sa Borom i sa Milicom. Bora mi je ustupio svoj krevet, uvek je tu za mene. Tako da ću ostaviti Boru - rekla je Nataša Radan.
Ja sam sa Miliom imala manji sukob mišljenja, kada je neka moja reč bila pogrešno protumačena, posle toga smo unormalile odnos, ali ne mogu da kažem da se družimo. Nemam neko mišljenje o njoj izgrađeno. Vidim da se sve više druži sa Borom, to mi miriše na više od prijateljstva. Milica je rekla da želi da se igra, malo sa Kendijem, malo sa Borom, videćemo šta će biti od toga. Boru sam uvek izglasala za najsujetnijeg, on je i posesivan, ali ima jako dobro srce i uvek je tu da pomogne. Mislim da bih mogla da ga pozovem u pola noći da bi bio tu, da pomogne. On ima dobrotu u sebi. On je bio sa mnom i sa Dejanom od početka, nikad nismo imali neki konflikt. Ja sam tu za tebe i osećam da i ti mene gotiviš, zato šaljem Milicu u izolaciju - navela je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora ne žali kad ima, dao bi poslednji zalogaj, ali se boji da ne ostane gladan. Mislim da je ok, stvarno je za rijaliti, mislim da je jedan od retkih koji mogu da naprave sprdnju. Mislim da Milice nema nigde, u poslednje vreme se aktivirala. Ovo što radi sa Kendijem to mi se ne sviđa, mislim da je ljudi osuđuju jer ga ona ponižava i da ga spušta - naveo je Dejan Dragojević, a onda je Miljana počela da mu dobacuje.
Neko može da komentariše 24 sata, a Milicu narod voli. Ljubomoran si na Milicu i na mene - vikala Miljana.
Ljubiš Edu - dobacio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je za mene završio kad je komentarisao na radiju. Idi spremaj večeru sa ženom - rekla je Kulićeva.
Ja ću svoj glas dati Milici - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica da ćuti do kraja, biće bolje plasirana od tebe - istakla je Miljana.

Za sam kraj svoj glas je dala i Mima Živković koja je u izolaciju poslala Milicu Kemez i time zatvorila nominacije od strane zadrugara.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'