AKTUELNO

Na ovo su svi čekali!

Od strane zadrugara ove nedelje nominovana je Milica Kemez, a sada je red došao da saznamo ko je nominovan od strane publike.

Pre nego što je otkriven nominovani od stane publike, Kemezova je prokomentarisala nominacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala jesam, jer znam da mnoge zanima kako sam plasirana napolju. Jasno mi je zašto sam poslata u izolaciju, ide mi rođendan, ide Nova godina. Ima mnogo ljudi koji me vole. Želim da se osvrnem na neke od komentara koji su me zakačili. Kada je Ceca Kitić u pitanju, imam poštovanja prema starijima, ali tada sam žustrije odreagovala, što mi ne priliči. Ne želim da budem ni sa jednim dečkom u priči jer nacija tako želi. Ne želim ni sa kim da se svađam, život me je naučio da budem proračunata, tek će neke maske da padaju. Kada je u pitanju komentar da ja Kendija zavodim, tvrdim da nisam, nismo spavali zajedno u krevetu, njega sam - situacijama

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je najuži krug nominovanih, koji su kratko i ptokomentarisali, u pitanju su: Milan Petković, Ceca Kitić, Mirko Gavrić i Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam ovde i prošle godine, tako da mi nije ništa novo - odgovorio je Gavrić.
Mislim da nisam spremna za ovaj vid igre, izigrali smo se, počelo je da me smara, vreme je da idem kući - rekla je kratko Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, od strane publike nominovana je Ceca Kitić, koja će naredna dva dana provesti u izolaciji.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Milica Kemez

'