AKTUELNO

Sve je jasno.

Nakon još jednih nominacija koje su održane u Beloj kući i tokom kojih su nominovani Milica Kemez i Svetlana Ceca Kitić, počela je "Igra istine", a o početku igre zadrugare je pismom obavestio Veliki šef.

On je i ovoga puta upozorio zadrugare da budu iskreni, jer će samo na taj način dobiti nagradu na kraju igre, a ove večeri škakljivim pitanjima igru je počela je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam pitanje za Janjuša. Reci mi kakvo mišljenje imaš o Ivani, a kakvo o Maji, zašto su njih dve u sukobu, da li si ti razlog tog sukoba, i zašto si napisao da posle Nove godine hoćeš da budeš kod kuće - pitala je Miljana.
To u anketi nisam ja napisao nego Ceca, ja ne planiram da idem kući. Ne postoji ružna reč koju bih rekao o Ivani, o njoj mislim sve najbolje, od prvog dana sam sa njom ovde, najviše vremena sam provodio sa njom, nikad je neću poslati u kući. Imam najbolje mišljenje o njoj. Što se tiče Maje, imao sam jako dobro mišljenje, ne znači ni da je sad ne gotivim, ali me danas malo iznervirala kad je rekla da meni Ivana upada u krevet - naveo je Janjuš.
Ja sam Ivani najnormalnije prišla, ona mi je rekla da ti jednu priču pričaš van stola, a onda me sprdaš ovako. Ona je rekla tako, ja sam to htela da raščistimo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se šalimo tako - dodao je Janjušević.
Što Ivana baš ljubomoriše na tebe Majo, šta misliš - upitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su videli da je ona ljubomorna na mene, ja mislim da si ti Janjuše problem, to naše druženje. Ja nisam zaljubljena u Janjuša, ona jeste. Možda grešim, ali to svi komentarišu. Ja nikad ne bih komentarisala svom prijatelju ako ponudi nekom palačinku. Neka oni to objašnjavaju... Ja sam tad komentarisala i Ivu i Ivanu, Ivana se upalila i nastavila da mi odgovara - rekla je Maja.
U pravu si Majo, ali mislim da neke stvari radiš namerno. Ne zanima me uopšte ko je zaljubljen, ko nije - naveo je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisi priznala Majo kad nešto pogrešiš. Treba da kažeš: "Smatram da sam kriva", nemoguće da svi ovde komentarišu, a ti kažeš: "Ja ne znam šta ovi ljudi hoće od mene, ovaj je ljubomoran, onaj je ljubomoran". Ne možeš da nas praviš blesavim. Zaljubljena si u ovog čoveka, a on te sprda. Ti si njegov predmet za zaj*banciju. Praviš budalu od sebe. Tvoja drugarica Marijana je rekla da ne zna da li si zaljubljena u Janjuša - rekla je Marija Kulić.
Maja nije zaljubljena u Janjuša - ubacila se Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da biste vi voleli da mi nametnete mišljenje, ali to nije tako - rekla je Maja.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'